Review policy / Review beleid

Klanten kunnen bij ons uit eigen beweging of op ons verzoek een review achterlaten op onze website. Storm discount nodigt alleen uit een review te schrijven indien u een product, dienst of service afneemt.

Storm discount controleert bij iedere ingestuurde review of recensie op onze website of deze echt is. Dit doen wij door te controleren of de reviewschrijver daadwerkelijk een product, dienst of service heeft afgenomen. Dit kunnen wij o.a. doen aan de hand van Persoonsgegevens, bestelgegevens, betaalgegevens en email adres. Indien dit niet kan worden geconstateerd, dan wordt de review niet geaccepteerd en gepubliceerd op onze website. 

Klanten kunnen tevens uit eigen beweging of op ons verzoek een review achterlaten over ons bedrijf Storm discount op ons Google bedrijfsprofiel

Storm discount controleert bij iedere ingestuurde review of recensie op ons Google bedrijfsprofiel, of deze echt is. Dit doen wij door te controleren of de reviewschrijver daadwerkelijk een product, dienst of service heeft afgenomen.  Indien dit niet kan worden geconstateerd dan volgt een reactie op de review met het verzoek contact op te nemen. Indien de reviewschrijver hier niet op reageert of geen klant blijkt te zijn. Dan wordt Google verzocht deze review te verwijderen. Google bepaalt vervolgens hoe met ons verzoek om te gaan. 

Klanten kunnen tevens uit eigen beweging of op ons verzoek een review achterlaten over ons bedrijf Storm discount bij onze bedrijfspagina van Trustpilot.

Storm discount controleert bij iedere ingestuurde review of recensie bij Trustpilot, of deze echt is. Dit doen wij door te controleren of de reviewschrijver daadwerkelijk een product, dienst of service heeft afgenomen. Indien dit niet kan worden geconstateerd dan volgt een reactie op de review met het verzoek contact op te nemen. Indien de reviewschrijver hier niet op reageert of geen klant blijkt te zijn. Dan wordt Trustpilot verzocht deze review te verwijderen. Trustpilot bepaalt vervolgens hoe met ons verzoek om te gaan. 

Klanten kunnen tevens uit eigen beweging of op ons verzoek een review achterlaten over ons bedrijf Storm discount bij onze bedrijfspagina van Facebook.

Storm discount controleert bij iedere ingestuurde review of recensie bij Facebook, of deze echt is. Dit doen wij door te controleren of de reviewschrijver daadwerkelijk een product, dienst of service heeft afgenomen. Indien dit niet kan worden geconstateerd dan volgt een reactie op de review met het verzoek contact op te nemen. Indien de reviewschrijver hier niet op reageert of geen klant blijkt te zijn. Dan wordt Facebook verzocht deze review te verwijderen. Facebook bepaalt vervolgens hoe met ons verzoek om te gaan. 

Wij plaatsen zowel uw positieve, negatieve of neutrale review als deze voldoet aan onderstaande voorwaarden. 

-U heeft een product, dienst of service bij ons afgenomen.

-Wij zijn in staat uw identiteit te controleren.

-U schrijft alleen over het product, dienst of service die u heeft afgenomen.

-Uw taalgebruik is gepast en in het Nederlands of Engels

-U te goedertrouw handelt (niet kwetsend, denigrerend, intimiderend, discriminerend, lasterlijk etc etc)

Indien uw review niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan kunnen wij deze zonder tegenbericht verwijderen.

 

Wij hechten er waarde aan het volgende te verklaren.

Met deze Review policy hebben wij u inzicht gegeven hoe Reviews over Storm Discount op onze website, Google bedrijfsprofiel, Trustplot en Facebook tot stand komen. Welke maatregelen wij nemen om Spam en Fake reviews tegen te gaan. 

Tevens verklaren wij dat wij niet betalen, korting geven, incentives geven of producten gratis weggeven voor het schrijven van reviews. 

 

Een omschrijving en verwijzing naar onze Review policy / Review beleid wordt getoond op;

-Onze hoofdpagina onder INFORMATIE

-In onze Privacy verklaring

-In onze Algemene voorwaarden

Indien u meer informatie wenst over hoe wij omgaan met de door u verstrekte persoonsgegevens. Dan verwijzen wij u graag door naar onze Privacy verklaring die ook op deze website is vermeld. Zowel de Review policy, Privacy policy, Algemene voorwaarden en GDPR-AVG informatie zijn via de hoofdpagina op onze website met 1 klik te benaderen.

Mei 2022. Alle voorgaande versies van de Review policy komen hiermee te vervallen.