GPS Blog over Gps horloges, setracker en reparatie service.

Heeft u vragen stel ze dan gerust.

GPS Blog. De Setracker app wordt ontwikkeld en onderhouden door 3G-Elec. Dit chinese bedrijf produceert grote hoeveelheden GSM en GPS modules die wereldwijd worden gebruikt in GPS horloges en GPS trackers. 3g elec, het bedrijf achter deze smart devices heeft veel ervaring in de ontwikkeling van GPS LBS WIFI en GSM modules voor deze GPS-horloges en GPS-trackers. Regelmatig vinden en er updates plaats. De App ondersteunt vele talen waaronder Nederlands.

De Setracker app is een gratis App en is gratis in het gebruik. Er bestaan ook andere Apps die met deze gps horloges kunnen werken zoals bijvoorbeeld de Asterium Smartwatch Locator app.

Disclaimer;

De (gratis) faciliteiten m.b.t. het gebruik van deze tracking platformen (tracking apps en tracking servers) worden door externe partijen geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor, hebben geen associatie met deze bedrijven en hebben tevens geen invloed op de werking daarvan. Ook delen wij geen persoonlijke informatie met deze bedrijven. Derhalve kunnen wij de werking van deze platformen dan ook niet garanderen of invloed op uitoefenen. Indien er zich storingen voordoen kunt u dit merken doordat u bv. tijdelijk niet kunt inloggen. Storingen komen overigens weinig voor.

Veiligheid gps trackers

Recentelijk is er in de media aandacht besteed aan de veiligheid en risico's m.b.t. Gps trackers. En dan met name het hacken bij het gebruik van gps trackers, gps tracker app's en Gps servers. Deze aandacht is prima aangezien het bijdraagt aan een stuk bewustwording. Tevens draagt de discussie bij. Aan het tempo waarin ook verbeteringen en aanpassingen in de beveiliging worden doorgevoerd. Zowel voor de fabrikant (doorontwikkeling). leverancier (informeren / communicatie / verkoop). En eindgebruiker dienen zich hier bewust van te zijn. En rekening te houden met mogelijk risico's. Ieder vorm van communicatie via internet brengt namelijk risico's met zich mee. Bekend is dat de software ontwikkelaar van de Setracker app 3g-elec regelmatig met nieuwe updates komt. Dit neemt niet weg dat er altijd beveiligingsrisico's zullen blijven bestaan. 

Uit onderzoeken die hebben plaatsgevonden zijn een aantal verbeterpunten naar voren gekomen. Voor een groot deel zijn deze verbeterpunten inmiddels opgepakt. En doorgevoerd en hebben geleid tot onderstaande aanpassingen bij de horloges die wij verkopen.

Voor het gebruik met de Setracker app zijn een aantal veiligheidsmaatregelen doorgevoerd. Deze maatregelen zorgen er voor. Dat het voor onbevoegden niet meer mogelijk is. Om via SMS een code naar het 06 nummer van het GPS horloge te sturen. En gegevens op te vragen / aan te passen.

Hierdoor is het voor onbevoegden niet meer mogelijk om gegevens en instellingen uit te lezen via SMS.

Hierdoor is het ook niet meer mogelijk om gegevens in het gps horloge aan te passen via SMS berichten.

Overigens zou dit in het verleden alleen mogelijk zijn geweest als het 06 nummer bekend zou zijn bij de onbevoegde.

Tevens is het niet mogelijk om via het fysieke gps horloge dat wij leveren het Imei nummer of de registratiecode te achterhalen (aan de hand van stickers).

Al onze gps horloges zijn vooraf geconfigureerd. En worden als gebruiksklaar product inclusief simkaart en login gegevens geleverd.

Bovenstaande geld ook alleen voor de gps horloges die door ons worden geleverd. U kunt er ook van uit gaan dat dergelijke maatregelen niet zijn doorgevoerd door andere bedrijven die geen kant en klaar gebruiksklaar gps horloge leveren. Dit aangezien u het gps horloge dan nog steeds zelf dient te registreren. En deze horloges tevens gebruik maken van een standaard configuratie password. Dat ook voor onbevoegden en hackers algemeen bekend is.

 Binnen de mogelijkheden die wij hebben doen wij het maximale om u een zo veilig mogelijk product te leveren.

Meer info op het GPS Blog. De laatste tijd komen er GPS horloges op de markt die niet werken. Onder andere via veilingsites, dagdealsites, chinese websites en ook op marktplaatsen en andere Nederlandse websites worden er Gps horloges verkocht die niet zijn te registreren, fouten geven, simkaarten niet herkennen, Positie op de kaart niet weergeven. kortom. veel van deze GPS horloges werken niet, of werken niet goed.

De leveranciers van deze gps horloges kunnen vaak geen goede service verlenen omdat men de expertise niet heeft om storingen en configuratie problemen op te lossen. Bij ons kunt u terecht voor het oplossen van de volgende storingen (ook als u het Gps horloge niet bij ons aangeschaft heeft). Wij repareren op No Cure No Pay basis. Dat betekend dat als we het probleem niet op kunnen lossen dat u dan ook geen kosten betaald. Veelal kunnen wij uw Gps horloge op afstand configureren / repareren.

setracker reset

Dit kan noodzakelijk zijn als uw account geblokkeerd is of als u uw password kwijt bent 

setracker device is offline

Meerdere oorzaken kunnen hier aan ten grondslag liggen. Configuratie instellingen e.d.

setracker account verwijderen

Dit kan nodig zijn als u al een tweede account had en de horloges wil samenvoegen in 1 account

setracker account reset

Een account reset is soms nodig om alle configuratie instellingen te verwijderen.

setracker not networking

Een Not networking melding dient onderzocht te worden (oorzaak kan zijn simkaart, netwerk, configuratie)

setracker account error

Een account error kan ontstaan doordat u de app verwijderd en de login gegevens vergeten bent.

setracker register

Wij kunnen het gps horloge dat u elders gekocht heeft ook voor u installeren en een passende simkaart adviseren en / of leveren.

q50 horloge resetten

Als uw Q50 geen verbinding maakt met de setracker server kunnen wij een reset voor u uitvoeren.

se tracker gps watch

Al onze horloges worden geleverd met toegang tot de Setracker server. De Setracker app voldoet prima. Onkunde is vaak een reden dat het gps horloge en de app een storing geeft. Wij kunnen dat snel voor u oplossen. 

setracker account fout

Neem contact op zodat wij deze storing voor u op kunnen lossen.

setracker reset

Neem contact op, zodat wij deze storing voor u op kunnen lossen.

Setracker installeren en hulp aan de hand van onze setracker handleiding. Al onze gps horloges worden gebruiksklaar geleverd. Heeft u een gps horloge dat niet werkt. Neem dan contact op zodat wij die (vaak op afstand) correct voor u in kunnen stellen. Neem contact op!

Veel info over mini gps tracker horloges op www.mijngps.com

Setracker gebruiksaanwijzing gps tracker horloge 

mini gps tracker info op mijngps.com

Niet voor iedereen is het een eenvoudige keuze om het juiste gps horloge te kiezen.

Met onderstaand overzicht maakt u eenvoudig een keuze bij de aanschaf van een GPS horloge.

Veilige Setracker app updates. Lees hier meer      

Meer informatie over GPS horloges leest u hier: GPS TRACKING FAQ

De Setracker app is handig in het gebruik om uw kind te traceren. Op de kaart kunt u eenvoudig de huidige positie zien. Ook kunt u achteraf de historische route bekijken.

Setracker app navigatie

Op ons Pinterest kanaal zie u afbeeldingen gerelateerd aan Storm discount.

Pinterest kanaal Storm discount

Hier vind u afbeeldingen die gerelateerd zijn aan Storm discount.

Op ons youtube kanaal kunt u informatie vinden over het gebruik van de Setracker app.

Youtube kanaal Storm discount.

Hier vind u o.a. handige instructiefilmpjes over de Setracker app.

Lees hier het artikel

Op onze facebook pagina kunt u informatie vinden over ons bedrijf Storm discount.

Facebook pagina Storm discount.

Hier vind u o.a. nieuwtjes en instructiefilmpjes over de Setracker app.

Meer lezen over gps trackers en Gps horloges. Lees dan verder op ons blog van www.mijngps.com

Storm discount. De beste keuze voor uw gps horloge of tracking systeem. Hou contact en volg uw kind eenvoudig met de Setracker app.

Waarom een gps horloge? Steeds meer ouders willen dat hun kind bereikbaar en veilig is. Een smartphone of mobieltje is op jonge leeftijd vaak nog geen optie. Veel ouders hebben daarom liever een gps tracker / gps horloge ipv een smartphone voor hun kind, vader of moeder. Met een smartphone heb je de kans dat dit kwijt raakt of kapot valt terwijl een gps horloge goed vast zit met een polsband en niet vergeten kan worden. Een gps horloge kan makkelijk gedragen worden, naar elkaar bellen is mogelijk en via de Setracker app is de huidige locatie te zien en realtime te volgen. Met een gps horloge kun je je kind / ouder in de gaten houden en eenvoudig naar elkaar bellen. Zeker op deze leeftijd is dit de beste telefoon voor kinderen.

GPS Blog

Onze gps horloges zijn geschikt voor zowel kinderen, volwassen en ouderen. Een gps horloge of kindertelefoon is eigenlijk een smartwatch en heeft verschillende eigenschappen en functies zoals waterdicht, touchscreen, SOS, GPS, WIFI positionering, meeluister functie, Geo fence, historische route, telefoonboek, chat, via de Setracker app.

Heeft u vragen over het maken van de juiste keuze voor een gps horloge ? Stel ze gerust. Wij geven ook technische ondersteuning bij uw gps horloge. Zo kunnen wij veel voorkomende storingen verhelpen (configureren) en/of defecten repareren. Ook als u het gps horloge niet bij ons gekocht heeft, dan kunt u bij ons terecht voor service en support. Vaak is het ook mogelijk om uw horloge op afstand te configureren. Langskomen is dat niet nodig. Wij bieden bij onze gps horloges gratis verzending binnen Nederland, ook kunt u na afspraak het gps horloge afhalen in Rotterdam. Tevens geven wij goede service en garantie. Een klein budget ? Vaak hebben wij een Gps horloge in de aanbieding in gps tracker sale. Kijk op www.duizend.com voor de beste prijzen.

Bij ons koopt u een kwalitatief goed, veilig en gebruiksklaar product. Storm discount is reeds meer dan 15 jaar een vertrouwd begrip in Nederland.